beschermkappen PLUS kassa

Binnen 3 dagen veilige kassa’s voor alle PLUS filialen

We leven in onwerkelijke tijden. Terwijl het coronavirus het grootste deel van de Nederlanders thuishoudt, moeten de supermarkten juist alle zeilen bijzetten. Niet alleen om de schappen te vullen, maar ook om personeel veilig te houden. Afgelopen week hebben we bij CoolPresentation met man en macht gewerkt om hier in no-time een oplossing voor te maken.

Terwijl ik afgelopen zondag werkte aan een personeelsplanning voor de komende week vanwege het virus, belde PLUS Supermarkten. De vraag: hoe snel kunnen jullie hoogwaardige kunststof kassa-beschermkappen leveren voor al onze supermarkten, zodat we onze kassières een veilige werkplek kunnen bieden? Vanaf dat moment was het voor ons alle hens aan dek. De personeelsplanning kon meteen de prullenbak in.

Beschermkappen als deze bestonden nog niet, dus we begonnen ‘from scratch’. In samenwerking met Rembrands  hadden we op maandagochtend al een prototype klaar. Transparant, robuust, veilig, universeel en met de mogelijkheid om te pinnen voor de klant. Na een snel akkoord voor productie hebben we met het hele team, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, keihard gewerkt aan dat ene doel: kassapersoneel zo snel mogelijk een veiliger werkplek bieden.

Op woensdag gingen de eerste 90 pallets al de deur uit, donderdag volgden nog eens 180 pallets. Voor uw beeld: dat zijn 9 bomvolle trailers in totaal, in twee dagen tijd. Alle beschermkappen worden inclusief bevestigingsmateriaal op winkelniveau uitgeleverd, ook mede mogelijk gemaakt door onze transporteur Koopman Transmission.

Vanaf vandaag zijn alle 270 PLUS-vestigingen dus een stuk veiliger voor het kassapersoneel. Met drie verschillende varianten van de beschermkap hebben we een kwalitatieve oplossing voor alle kassa’s en servicebalies gerealiseerd. Een prestatie om trots op te zijn, maar het was niet mogelijk geweest zonder het snelle schakelen van PLUS, Rembrands, Koopman en vooral alle medewerkers van CoolPresentation. Waarvoor mijn grote dank.

Net als voor iedereen, was het dus ook voor ons een bizarre week. En voor mijn gevoel is dit nog maar het begin. We kunnen meer aan, er zullen meer creatieve oplossingen nodig zijn. Ook op de winkelvloer. Wanneer we onze krachten blijven bundelen, kunnen we samen snel voor die oplossingen zorgen. Dat bewees afgelopen week maar weer.

Ik wens iedereen veel sterkte, creativiteit en gezondheid toe in deze uitdagende tijd. Wij staan voor u klaar.

Johannes

Vorig bericht
Uniek in de wereld: de Slidebar van CoolPresentation
Volgend bericht
Versterking Team Cool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu