CoolPresentation bouwt mee aan vernieuwde afdeling voor wijn bij PLUS

Bouwen aan vernieuwde wijnafdeling PLUS

Bij PLUS Supermarkten zit de wijnafdeling al jaren in de lift. Sterker nog, PLUS is voor het zevende jaar op rij bekroond tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Die buitengewone prestatie heeft vooral te maken met een heldere visie op wijn. Om voorop te blijven lopen, heeft PLUS een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd. CoolPresentation bouwde mee aan de vernieuwde afdeling voor wijn.

Andere inrichting

Vanaf nu zet de wijnafdeling van PLUS nog meer in op bewuster genieten (meer ruimte voor alcoholvrije en -arme wijnen in het schap) en minder verspilling (kleinere flessen wijn en meer boxen). Ook de inrichting van het schap is veranderd. Het assortiment is niet meer ingedeeld op land van herkomst, maar op smaak. Daarnaast is ook de prijsopbouw nog duidelijker zichtbaar.

Nieuwe schapmaterialen

Al deze veranderingen vragen om een upgrade in schapmateriaal. Wij ontwikkelden voor elke productcategorie gekleurde voorzetranden, voor heldere navigatie. De nieuwe prijskaarthouders zijn kleiner, wat meer zicht op de producten oplevert. Ook leverden we de A5 communicatiehouders, die voor extra attentiewaarde zorgen.

Pakketten op maat staan klaar voor de nieuwe wijnafdelingen van PLUS.
Pakketten op maat staan klaar voor de nieuwe wijnafdelingen van PLUS.
Schapmateriaal vernieuwde afdeling voor wijn.
A5 kaarten, product-informatiehouders en gekleurde stroken in het nieuwe schap.

Compleet op winkelniveau

We stelden de upgrade pakketten per specifieke PLUS vestiging samen, inclusief alle geprinte items. Klaar voor de interieurbouwer om snel en eenvoudig toe te implementeren. Wederom een mooi project, dat er vast aan zal bijdragen dat PLUS ook komend jaar weer als beste wijnsupermarkt beoordeeld wordt!

Vorig bericht
Opvallen in het supermarktschap? Ontdek onze nieuwe aandachtstrekkers!
Volgend bericht
Nieuw bij CoolPresentation: out of the box displays!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu