CoolPresentation en SimpleClick in nieuwe stijl

Brandnew en spot on!

CoolPresentation en SimpleClick in nieuwe stijl

Perfect presenteren is ons vak. Daar zetten we ons elke dag voor in. Voor producten, merken en formules. Maar ook in de communicatie van ons eigen merk zitten we niet stil. We zijn namelijk een nieuwe weg ingeslagen, met een nieuwe huisstijl voor zowel CoolPresentation als SimpleClick. Hoe dat zit? We nemen u graag even mee.

Vooraan blijven lopen

Toen we in 1997 begonnen, konden we niet vermoeden dat we twintig jaar later zo’n solide positie zouden hebben. In de Nederlandse markt, maar ook internationaal. Dat is iets waar we hard voor gewerkt hebben. En waar we enorm trots op zijn. Toch blijft het zaak steeds mee te blijven bewegen met de markt. Of liever gezegd: vooraan te blijven lopen.

Oude huisstijl versus ambitie

Wanneer wij slimme antwoorden voor u blijven ontwikkelen, versterken we onze positie verder. We merkten steeds vaker dat onze oude huisstijl ons daarbij in de weg zat. Het onderstreepte ons onderscheidend vermogen niet genoeg. En het sloot niet aan bij onze ambitie: meer maatwerk in meer branches, ook internationaal.

Alle aandacht voor ons dna

Daarom hebben we ervoor gekozen aandacht te geven aan ons verhaal. Dat verhaal is begonnen bij al onze collega’s. Alle leden van ons team zijn geïnterviewd over zaken als kennis, trots, kwaliteiten, kansen en ambities. Die input is gebundeld in het boek ‘De Temperatuur van Cool’: ons dna boek. Vanuit deze waardevolle basis is ons nieuwe communicatieconcept ontwikkeld.

Altijd klantvoordeel voorop

Als specialist in presentatie oplossingen zorgen we voor meer omzet, meer gemak en minder kosten voor onze klanten. Alle kwaliteiten die daarvoor nodig zijn, hebben we in huis: kennis, ervaring, vernieuwing, kwaliteit, drive en een unieke, klantgerichte manier van werken. Onze merkwaarden helpen ons bij het realiseren van onze belofte. Ze geven ons richting en houvast om altijd het voordeel voor onze klanten voorop te stellen:

 1. Transparant (ons onderscheidend vermogen)

  Heldere totaaloplossingen. Slim ontworpen, simpel in gebruik. Zorgend voor meer omzet en minder kosten. Dát is onze drive. Die kennis delen we graag.

 2. Click (onze werkwijze)

  We weten wat er in uw branche speelt. Wat de consument van nu wenst. En hoe we samen het verschil maken. Het draait om de click. Zo simpel is het.

 3. Vooraan (onze ambitie)

  Laten we samen vooraan staan. In het schap, daar waar het gebeurt. Met slimme, hoogwaardige oplossingen. Onze ambitie zet u elke dag in pole position.

Nieuw logo met inhoud en ambitie

Ons logo past bij de nieuwe route die we nemen. Het is niet alleen strakker en meer van deze tijd, het geeft ook duidelijk aan waar we voor staan. Het logo is namelijk opgebouwd vanuit onze kernwaarden.

 • Transparant

  De transparante lagen staan voor de dynamiek in het schap. Ze staan ook voor de onze totaaloplossing, die u in de best denkbare positie zet.

 • Click

  De click zit hem in de verbondenheid van de verschillende vierkanten. Ze werken als het ware samen in de beweging naar voren.

 • Vooraan

  De bolling onderstreept de voorste positie in het schap. De opgaande lijn in het vierkant staat voor het rendement dat onze oplossingen bieden.

 • Opgaand

  Het gehele logo is iets opgaand geplaatst. Dit visualiseert een schap als geheel en het staat voor de snelheid die in onze tak van sport gevraagd wordt.

 • Rood

  Het warme rood is eigentijds en staat voor onze betrokken manier van werken. Het vurige rood staat voor daadkracht en het rendement dat we bieden.

Onze nieuw pay-off is spot on

Wij staan voor spot on shelf management solutions. Spot on betekent letterlijk: precies goed, raak, op de juiste plaats. Het legt de link naar de meerwaarde van onze tailormade oplossingen en de plaats waarin we de producten van onze klanten brengen!

Nieuwe benaming SimpleClick varianten

Ook ons merk SimpleClick heeft een nieuwe uitstraling. Aansluitend bij CoolPresentation. Niet alleen qua vorm, maar ook inhoudelijk. Vanaf nu spreken we van drie varianten: Universal (algemeen), Fresh (koeling) en Light (lichte producten).
De laatste twee vervangen de namen Cool en Frontline.

De click in de nieuwe schrijfwijze

We hebben er voor gekozen CoolPresentation vanaf nu als één woord te schrijven. Aan elkaar geklikt dus! Daarnaast ligt de nadruk minder op ‘Cool’, wat soms verwarring veroorzaakte. We doen immers niet in koelingen, maar werken aan veel bredere oplossingen. En dat doen we op coole wijze! Diezelfde schrijfwijze geldt ook voor SimpleClick. Zo sluiten onze bedrijfsnaam en onze merken beter op elkaar aan.

Blik vooruit

We kijken er enorm naar uit onze klanten te blijven verrassen met spot on presentatieoplossingen. Of dezelfde, vertrouwde wijze, maar vanaf nu dus met een nieuwe look! Heeft u vragen of opmerkingen? Stel ze gerust.

Vorig bericht
De vier voordelen van SimpleClick
Volgend bericht
Terugblik Euroshop 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu