Ritmeester: spot on sigaren

Ritmeester is een bekende fabrikant van sigaren en cigarillo’s die deel uitmaakt van de internationale onderneming Dannemann. De premium sigaren en cigarillo’s worden gemaakt en verwerkt in verschillende landen en in meer dan 60 landen verkocht.

Vraag klant:

Producten waarvoor niet geadverteerd kan worden, zoals tabakswaren, moeten het voor een goede verkoop hebben van een opvallende presentatie. Daarnaast is een goede presentatie belangrijk voor makkelijke verkoop uit het schap. CoolPresentation is door Ritmeester ingeschakeld om een schapsysteem te leveren waarmee de sigaren en cigarillo’s opvallend in het schap staan.

Oplossing:

SimpleClick Light is bij uitstek geschikt voor de presentatie van tabakswaren en andere lichte verpakkingen. Door het slimme design is SimpleClick Light een zeer concurrerend systeem waarmee perfecte presentatie een vanzelfsprekendheid is en dat alles met een minimum aan verschillende benodigde materialen. Inmiddels is SimpleClick Light  het leidende presentatiesysteem voor tabaksproducten in de Nederlandse markt.

Vorig bericht
Uniekaas : kaas zelfspiegelend
Volgend bericht
Scandinavian Tobacco: SimpleClick

Anderen bekeken ook

Menu