achterprofiel op maat voor PLUS

PLUS: snelle installatie door maatwerk

PLUS Supermarkten is een coöperatie met 270 winkels in Nederland waarvoor CoolPresentation al jaren alle productpresentaties verzorgt.

Vraag:

PLUS Supermarkten heeft in haar Briljant formule gekozen voor een nieuw type schap; het Slimline schap. Een zeer dun schap, waardoor productpresentatie geoptimaliseerd wordt. De schappen vallen simpelweg minder op. Deze draadschappen hebben een kleine ruimte achter de schappen, waardoor de wens ontstond een speciaal achterprofiel te ontwikkelen waarop het door PLUS gebruikte SimpleClick Universal system bevestigd kon worden, zodat er geen producten achter uit het schap kunnen vallen.

Oplossing:

Onze oplossing was een maatwerk achterklemprofiel speciaal voor de Slimline schappen. We hadden in ons Universal system al een achterklemprofiel dat erg gewaardeerd werd door veel klanten, omdat het snel en simpel te plaatsen is. Bovendien zorgt het voor een stabiele achterbevestiging voor alle gebruikte schappresentatiematerialen. Zonder dat dit profiel kan verschuiven.

Het achterprofiel wordt achterop het schap over de draden geklemd. Dit klemprofiel hebben we voorzien van een opstaande rand waardoor producten niet meer achter het schap kunnen vallen. PLUS was erg content met de maatwerkoplossing. Zo ook de winkelmedewerkers vanwege de praktische voordelen en daarnaast de winkelinrichtingsploegen door de snelle installatie die direct tijdsbesparing oplevert.

Reactie klant:

““Zo heeft CoolPresentation meegedacht over de ontwikkeling van ons nieuwe formuleconcept PLUS Briljant. Mede dankzij de bijdrage van CoolPresentation is het geworden wat het nu is.”
Ronald van der Plaat, Merchandiser Formule Ontwikkeling, PLUS Retail B.V.

 

Vorig bericht
Hoogvliet: vers versterkt formule
Volgend bericht
Mars Nederland: groei in multipacks

Anderen bekeken ook

Menu