A.S. Watson: flexibele actiepresentatie

A.S. Watson is de grootste internationale retailer in health en beauty in Europa en Azië. A.S. Watson Benelux bedient de consument met meer dan 1200 winkels waaronder de formules Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris.

Vraag:

A.S. Watson maakte gebruik van vlonders waarop acties gepresenteerd worden. Deze standaardvlonders van 400 x 600 mm worden veel gebruikt omdat de formule veel acties heeft en deze snel afwisselen. A.S. Watson benaderde ons met de vraag of we mee konden denken over de ontwikkeling van een flexibeler inzetbare vlonder.

Oplossing:

Wij bedenken nooit iets standaards, maar altijd iets slimmers. We bedachten een kleinere vlonder, van 400 x 300 mm, waardoor de inzet veel flexibeler werd. Een slimmigheid in deze ontwikkeling is de mogelijkheid de vlonders simpel aan elkaar te kunnen koppelen. Hiermee kun valt dus simpel te schakelen van kleine actiepresentaties naar grotere presentaties. A.S. Watson was direct enthousiast en zeer gecharmeerd van de flexibiliteit die dit geeft: we konden de ontwikkeling starten en de klant stapte snel over naar onze vlonder.

Reactie klant:

“Door het kleinere formaat vlonder, dat in de markt niet verkrijgbaar bleek, zijn we flexibeler geworden in het neerzetten van een actie op de winkelvloer. Deze vlonder kunnen we overal kwijt. Daarnaast heeft CoolPresentation goed nagedacht over het eventueel koppelen van de vlonders. Hierdoor zijn we nog flexibeler in het presenteren.”

 

Vorig bericht
Unilever: merken pushen verkoop
Volgend bericht
Ontwikkeling: pushen van ronde producten

Anderen bekeken ook

Menu