healthcare product pusher by CoolPresentation

Aversi Pharmacy: healthcare presentatie naar een hoger niveau

Aversi Pharmacy is een toonaangevend farmaceutisch bedrijf in Georgië. Ze staan ​​voor innovatieve medische oplossingen, hebben hun eigen moderne klinieken en 260 apotheekwinkels in totaal.

Vraag:

Aversi Pharmacy wil toonaangevend zijn in alle diensten die zij aanbieden. Ze zijn op zoek naar een upgrade van de productpresentatie in hun winkels. Niet alleen om de schappen netjes georganiseerd te houden, maar ook om tijd te besparen in schaponderhoud voor het personeel. Tijd die ze kunnen besteden aan het helpen van de klanten.

Oplossing:

Toen we Aversi Pharmacy de oplossingen van SimpleClick lieten zien, waren ze direct onder de indruk en geïnteresseerd. We besloten om te beginnen met één volledige winkelinstallatie. De winkel in Vazha-Pshavala Ave. 9 in Tbilisi werd gekozen om de installatie te maken. We adviseerden hen om te beginnen met pushers in drie productcategorieën: tandpasta, babyvoeding en shampoo. In de andere productgroepen hebben we alleen verdelers geïnstalleerd voor een optimale organisatie in het schap. Samen met een gemotiveerd team van interne merchandisers is de installatie met succes in twee dagen uitgevoerd.

Reactie klant:

De resultaten zijn nu al veelbelovend. De medewerkers in de winkel waren direct zeer enthousiast over het resultaat. Na evaluatie zal Aversi Pharmacy beslissen in welke productgroepen zij SimpleClick als standaard gaan gebruiken voor al hun winkels.

Vorig bericht
Aversi Pharmacy: pushing healthcare products to the next level
Volgend bericht
Kontigo presents light-weight boxes properly

Anderen bekeken ook

Menu