bevestigingsrail Makro

ESL bevestigingsrail op maat voor Makro

Makro (onderdeel van Metro Group) is een zelfbedieningsgroothandel voor bedrijven, met 17 groothandels in Nederland. CoolPresentation werkt nauw samen met Makro en verzorgt de complete schappresentatie van alle afdelingen, waaronder een bevestigingsrail op maat.

Vraag:

Na een succesvolle invulling van de optimale presentatie van alle afdelingen binnen Makro, vroeg Makro ons of wij ook de bevestigingsrail konden leveren die past bij de door Makro gebruikte schaplabels (ESL). Makro zocht een betrouwbare en flexibele leverancier voor dit profiel. Snel kunnen schakelen is essentieel in de retail; zo ook voor Makro. Leveringen moeten betrouwbaar en snel kunnen plaatsvinden.

Oplossing:

CoolPresentation staat voor betrouwbare en flexibele dienstverlening. We hebben in nauw overleg een bevestigingsrail ontwikkeld die perfect aansluit bij de ESL en waarop de prijzen zichtbaar zijn.

Deze rail hebben we geoptimaliseerd. Zowel klemming op de Makro-schappen als de klemming voor de ESL werd verbeterd, waardoor de rails perfect en makkelijk te gebruiken zijn. De rails produceren we nu in de door Makro gewenste kleur en deze worden uitgerold binnen de 17 vestigingen. Tevens hebben we bij CoolPresentation altijd een voorraad. Zo zijn we flexibel als er snel geschakeld moet worden tijdens de altijd hectische winkelverbouwingen.

[button text=”Download pdf” link=”/wp-content/uploads/pdf/1612323-1-COOL-whitepaper_A4_NL_HR_ 25.pdf” style=”primary” size=”normal” target=”_blank” display=”inline” icon=”no”]
Vorig bericht
Ronde producten vanaf nu ook zelfbespiegelend te presenteren
Volgend bericht
CONO: magneetsigning zorgt voor click

Anderen bekeken ook

Menu