Bregil: zelfspiegelende kruiden

Bregil is gespecialiseerd in het bedenken en produceren van metalen display-oplossingen. CoolPresentation werkt al enige tijd nauw samen met Bregil bij vraagstukken, waarbij de combinatie van onze specialismen leidt tot de beste oplossing. Eén van de klanten van Bregil is Euroma, een fabrikant van kruiden die onder andere in de schappen staan van toonaangevende internationale formules in de foodretail.

Vraag:

Onze partner Bregil is benaderd door Euroma met de vraag een metalen displaypresentatie te ontwikkelen voor hun nieuwe kruidenconcept. Bregil heeft op haar beurt CoolPresentation benaderd om pushers te leveren voor deze presentatie, zodat de kruiden automatisch altijd voorin het schap gepresenteerd staan.

Oplossing:

Door ons samen met Bregil over de vraag van Euroma te buigen, hebben we een oplossing op maat kunnen bieden en zijn de kruidendisplays van Euroma in alle winkels nu uitgerust met een perfect afgesteld SimpleClick Light pushersysteem. Hierbij is goed gelet op de kracht van de veer. Met een te krachtige veer vliegen de producten letterlijk het schap uit, bij een te lichte veer blijven producten achterin op het schap staan.

Reactie klant:

“Wij willen onze klanten een goed werkende totaaloplossing bieden. Als we daarvoor onderdelen nodig hebben die we niet zelf kunnen maken, kiezen we daarvoor een partner waar we vertrouwen in hebben. Met CoolPresentation is dat vertrouwen er. Onze metalen displays in combinatie met de perfect werkende Light pushers hebben dit project voor onze klant tot een succes gemaakt.” Ed van de Bliek, directeur/eigenaar Bregil

Vorig bericht
Ontwikkeling: digitaal datumbord
Volgend bericht
A.S. Watson: flexibele actiepresentatie

Anderen bekeken ook

Menu