magneetstroken kaas

CONO: magneetsigning zorgt voor click

CONO Kaasmakers is een coöperatie, opgericht in 1901 en bestaat inmiddels uit meer dan 475 veehouders uit Noord-Holland. We ontwikkelden voor hen flexibele magneetstroken.

Vraag:

CONO Kaasmakers had onze plateaus met magneetsigning gezien bij PLUS Supermarkten. Hierdoor heeft hebben ze ons benaderd met de vraag of het mogelijk was om dit ook voor hen te maken. CONO heeft een divers aanbod aan hoogkwalitatieve, eerlijke kazen. De vraag was CONO te helpen om hun kazen in het brede assortiment van alle supermarkten hun eigen plekje te laten claimen. Door middel van een meegeleverde presentatie met merkcommunicatie kan dit gerealiseerd worden. Vanwege het wisselende assortiment moest dit wel zo flexibel mogelijk inzetbaar zijn.

Oplossing:

De magneetsigning van CoolPresentation was hiervoor direct de beste oplossing. Duurzame fullcolour bedrukte magneetstroken gaven de juiste uitstraling, passend bij het merk CONO. De benodigde flexibiliteit maakt de keus voor magneetstroken vanzelfsprekend, want die zijn naar wens te wisselen. En ook nog eens zonder probleem opnieuw te gebruiken. CONO heeft alle drukbestanden aangeleverd, CoolPresentation heeft alle presentatieplateaus op maat gemaakt en daarna de magneetsigning erop bevestigd. CONO gebruikt sindsdien niets anders meer: het is een groot succes.

Reactie klant:

“Door de magneetsigning van CoolPresentation kunnen wij de consument nog beter naar onze producten leiden. Daarnaast is het indelen en herindelen door de magnetische oplossing zeer eenvoudig.” Renate van Dijk – Productmanager

 

Vorig bericht
ESL bevestigingsrail op maat voor Makro
Volgend bericht
Imitatiekazen met ambachtelijke uitstraling voor PLUS

Anderen bekeken ook

Menu