T-profiel schap Deen

Deen: speciaal T-profiel voor uniformiteit schappen

Deen is een supermarktketen met 72 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Zuid-Holland. Deen is al vele jaren een trouwe afnemer van veel CoolPresentation oplossingen. We ontwikkelden voor hen een T-profiel op maat.

Vraag:

Deen vroeg ons een oplossing te bedenken voor de winkels die gebruikmaken van Wanzl-schappen, om die ook te kunnen voorzien van het SimpleClick Universal system, het systeem dat al veel wordt toegepast in de Deen winkels met Van Keulen-schappen. Flexibiliteit is voor veel retailers erg belangrijk. Zo ook voor Deen. Beperking van het aantal materialen zorgt hiervoor. De wens was dus een speciaal T-profiel voor Wanzl-schappen te ontwikkelen zodat Deen ons Universal system in alle winkels kan gebruiken.

strong>Oplossing:

We hebben twee nieuwe T-profielen ontwikkeld, speciaal voor de Wanzl-schappen. Hierdoor werd het mogelijk om in alle winkels van Deen met SimpleClick Universal te werken. Alle nieuwe en te verbouwen winkels worden hier nu van voorzien, zodat er uniformiteit ontstaat in het gebruik van materialen binnen de Deen-organisatie.

Reactie klant:

“Voor een stukje maatwerk draaien ze bij CoolPresentation hun hand niet om.” Corné Houtman – Rayon Manager

 

Vorig bericht
PLUS: flexibele magneetsigning
Volgend bericht
Imitatieproducten Jan Linders: ambachtelijk in kaas

Anderen bekeken ook

Menu