Ontwikkeling: digitaal datumbord

Ontwikkeling

Bij alle food retailers worden producten verkocht met een houdbaarheidsdatum. Om consumenten te helpen, hangen er in de supermarkten vaak diverse kalenders om de datum aan te geven. In de praktijk wordt geregeld vergeten de kalender op de juiste datum te zetten. Dit kan voor verwarring zorgen bij shoppers en personeel. Dat moet anders kunnen!

Oplossing:

Daarom hebben we een digitaal datumbord ontwikkeld. Hierop wordt automatisch altijd de juiste datum aangegeven. Hierdoor wordt de klant optimaal bediend, is het personeel geholpen en kan er nooit meer verwarring ontstaan voor het schap. We kunnen het datumbord in elke gewenste formulekleur aanleveren en indien gewenst ook voorzien van een achterplaat met elke gewenste tekst/afbeelding erop gedrukt.

Inmiddels hebben we al vele klanten blij gemaakt met deze oplossing, zoals PLUS, SPAR, Coop, Lidl en Vomar Voordeelmarkt.

Reactie klant:

“Het digitale datumbord zorgt ervoor dat de er niet meer aan hoeven te denken om de datum bij te stellen en worden onze klanten toch elke dag voorzien van de juiste datum in onze winkels.”
Marinus Geersing, Bouwkunde & winkelinrichting, SPAR

 

Vorig bericht
PLUS: Slimline schapkaarthouders
Volgend bericht
Bregil: zelfspiegelende kruiden

Anderen bekeken ook