EDEA Hypermarkt volledig uitgerust met SimpleClick

Onze Bulgaarse partner EGE-Group is door EDEA Hypermarket gevraagd om hen te helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuw concept voor hun nieuwste hypermarkt in Ruse, Bulgarije. EGE-Group is de vaste partner voor vele winkeloplossingen, waaronder winkelontwerp, branding, communicatie en kassa’s.

Oplossing voor 23 productgroepen

Samen met EGE hebben we een plan gemaakt. In totaal hebben we complete SimpleClick shelf management-oplossingen voor 23 productgroepen geadviseerd. Alle drie SimpleClick-systemen zijn aangeboden: Fresh voor alle gekoelde kastpresentaties, Light voor cosmetica, babyvoeding en kruiden en Universal voor alle andere productgroepen, zoals chocolade, koekjes, voedsel voor huisdieren, sauzen en mixen.

24/7 meerwaarde

EGE-Group geloofde in de toegevoegde waarde van een 24/7 perfecte productpresentatie met minimale kosten bij het schaponderhoud en een volledige zelfverkopende presentatie op elk moment van de dag. Dit resulteerde in een complete SimpleClick-installatie in meer dan 18 productgroepen.

EDEA was erg enthousiast over de presentatie en het gebruik van onze oplossingen. Een prachtige concept store is geboren. De combinatie van kwaliteit, eenvoudige installatie en geoptimaliseerde productpresentatie maakt hen tot een gelukkige klant.

Vorig bericht
Meer ruimte door oog voor detail bij Coop
Volgend bericht
EDEA Hypermarket: fully equipped with SimpleClick

Anderen bekeken ook

Menu