Hoogvliet: vers en gemak vooraan

Hoogvliet is een supermarktketen met 68 moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.

Vraag:

Hoogvliet is een sterke supermarktformule. Optimaal presenteren van alle vers- productgroepen is een belangrijk uitgangspunt. CoolPresentation werd benaderd met de vraag: kunnen jullie ons helpen de verspresentatie te verbeteren? Gebruiksgemak voor het winkelpersoneel was een belangrijk uitgangspunt.

Oplossing:

Hoogvliet gebruikt veel verschillende koelingen met afwisselende schapdieptes; wandmeubels en cascademeubelen. SimpleClick Fresh leent zich hier perfect voor, dankzij de breekverdelers die op elke gewenste dieptemaat afgebroken kunnen worden. Hierdoor is er slechts één verdeler nodig om alle schapdieptes te kunnen inrichten.

Met een minimum aan onderdelen een maximum aan mogelijkheden. Dat is één van onze basisuitgangspunten. Dit werd al snel als groot pluspunt ervaren, net als de kwaliteit. Want die gaat een winkelleven lang mee.

We hebben een nauwe samenwerking met Hoogvliet en indien gewenst helpen we hen ook graag met de installatie tijdens hectische winkelverbouwingen. Alle Hoogvliet-supermarkten gebruiken al geruime tijd ons Fresh system naar alle tevredenheid van alle medewerkers, zowel achter de formule als in de winkels.

Reactie klant:

“Vers is een belangrijke pijler voor onze formule. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. De hoge kwaliteitsoplossingen van CoolPresentation, met daarbij opgeteld de mooie verspresentaties die met SimpleClick zijn te realiseren, maken voor ons de samenwerking erg waardevol. Service en hulp bij winkelverbouwingen zijn ook nooit te veel gevraagd!”

Vorig bericht
Vomar: baas in eigen tabakschap
Volgend bericht
PLUS: maatwerk voor alle presentaties

Anderen bekeken ook

Menu