Hoogvliet toonbankpresentatie

Hoogvliet: vers versterkt formule

Hoogvliet is een supermarktketen met 68 moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.

Vraag:

Bij Hoogvliet is vers een zeer belangrijke productgroep binnen de formule. Alle verstoonbanken zijn hierin essentieel voor het uitdragen van hun beleving op het gebied van kwaliteit. Hoogvliet heeft CoolPresentation benaderd met de vraag hun te helpen de toonbankpresentatie een verkoopstimulerende en ambachtelijke uitstraling te geven.

Oplossing:

CoolPresentation is in 1997 begonnen met het bedenken van hulpmiddelen om versproducten in toonbanken beter te kunnen presenteren. Inmiddels biedt CoolPresentation al meer dan 400 unieke oplossingen: veel zijn tailormade voor onze klanten.

Omdat veel supermarktformules verschillende toonbanken gebruiken, verschillende afmetingen verpakkingen hebben en andere formule-uitgangspunten hebben, ontwikkelen we vaak maatwerkoplossingen om samen met de klant het gewenste resultaat te bereiken.

Voor Hoogvliet hebben we een combinatie van drietraps Z-plateau’s en enkele Z-plateau’s ontwikkeld, die in banen gescheiden worden door glasheldere acrylaat T-verdelers. Daarnaast een watervalbladpresentatie voor de vleeswaren (vers uit eigen slagerij) en voor sommige (luxere) kaasproducten.

Ook zijn er proefplateaus geplaatst om shoppers te laten proeven ter stimulatie van de verkoop. Al met al een complete ambachtelijke, verkoopstimulerende presentatie in de toonbanken die de Hoogvliet-formule graag wil uitstralen. Alle toonbankmaterialen worden altijd van hoge kwaliteit kunststof gemaakt, altijd volgens productiemethodes die passen bij de hoogste hygiënestandaarden.

Reactie klant:

“De mogelijkheden van CoolPresentation op het gebied van toonbankpresentatie zijn ongekend: ze mogen zich met recht dé specialist noemen. De hoge kwaliteit van de producten past perfect binnen onze visie.”

 

Vorig bericht
Jan Linders: schappresentatie met eenvoudige installatie
Volgend bericht
PLUS: snelle installatie door maatwerk

Anderen bekeken ook

Menu