imitatiekazen CoolPresentation

Imitatiekazen met ambachtelijke uitstraling voor PLUS

PLUS Supermarkten is een coöperatie met 270 winkels in Nederland waarvoor CoolPresentation al jaren alle productpresentaties verzorgt. We leverden hen ambachtelijke imitatiekazen.

Vraag:

PLUS is een servicegerichte supermarktformule waarbij ambachtelijke (streek)producten een prominente plaats hebben in het assortiment. Om ambachtelijkheid uit te stralen werden er in het verleden vaak echte hele kazen en echte hele stukken vlees in en rond de toonbanken uitgestald.

Probleem was dat presenteren van echte verse kaas en vleeswaren te veel derving met zich meebrengt; echte producten zijn immers niet oneindig houdbaar. PLUS kwam met de vraag of wij hun konden helpen ambachtelijkheid uit te stralen, zonder hiervoor echte producten te moeten gebruiken.

Oplossing:

Vanuit onze roots in verspresentaties hebben wij een brede collectie imitatie kaas- en vleesproducten in ons assortiment. Allemaal levensechte imitatieproducten, dankzij zeer geraffineerde productieprocessen. Kleurecht en veel ook handgemaakt met een zeer duurzame kwaliteit. Een ideaal hulpmiddel om een ambachtelijke winkelpresentatie te realiseren, voor meer dan een winkelleven lang. PLUS is erg te spreken over de kwaliteit van onze imitatie; dit pas perfect bij de hoge standaard in de PLUS-formuleuitstraling.

Reactie klant

“Door de imitatieproducten van CoolPresentation hebben we alsnog een ambachtelijke uitstraling op onze versafdeling weten te behouden. Zonder dat we veel derving van verse producten creëren.”

 

Vorig bericht
CONO: magneetsigning zorgt voor click
Volgend bericht
Poiesz: impuls in snoepverkoop

Anderen bekeken ook

Menu