imitatieproducten kaas

Imitatieproducten Jan Linders: ambachtelijk in kaas

Jan Linders is een supermarktketen met 57 vestigingen, van Arnhem tot Maastricht. We ontwikkelden voor hen imitatieproducten voor de kaasafdeling.

Vraag klant:

Vers is een belangrijke productgroep voor Jan Linders. Vooral in buitenlandse kaas zit een belangrijke marge voor de supermarktketen. Om buitenlandse kaas optimaal te kunnen verkopen is een juiste presentatie essentieel. Jan Linders heeft CoolPresentation benaderd met de vraag of wij hen konden helpen de presentatie te optimaliseren.

Oplossing:

CoolPresentation heeft al sinds jaar en dag een breed assortiment aan imitatieproducten: een belangrijk hulpmiddel om in versgroepen een beleving te creëren zonder het gebruik van echte producten. Voor de presentatie van buitenlandse kaas heeft CoolPresentation een zeer breed assortiment imitatiekazen. De vraag van Jan Linders was dus snel beantwoord. We konden alle benodigde kazen uit het verkoopassortiment bieden. Hiermee kan een volle toonbankpresentatie worden gerealiseerd met maar een minimum aan benodigde (echte) verse producten. Jan Linders was snel overtuigd: er werd direct overgegaan tot een uitrol binnen alle filialen.

Reactie klant:

“Het uitgebreide aanbod van CoolPresentation voor buitenlandse kaasdummy’s past perfect bij het assortiment dat wij onze klanten bieden. Ze zijn niet van echt te onderscheiden.”

 

Vorig bericht
Deen: speciaal T-profiel voor uniformiteit schappen
Volgend bericht
Jan Linders: schappresentatie met eenvoudige installatie

Anderen bekeken ook

Menu