Jacobs Douwe Egberts l'Or product pusher

Jacobs Douwe Egberts L’or: nu ook in Dubai

Jacobs Douwe Egberts is een internationale speler op het gebied van koffie en thee, met toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR, Pickwick en Piazza D’Oro.

Vraag:

Na de succesvolle implementatie van SimpleClick pusher-presentaties voor de L’or aluminium cups in Nederland, België, Denemarken en Zweden wilde Jacobs Douwe Egberts nu ook in Dubai onze pushers gaan gebruiken voor een onderscheidende presentatie.

Oplossing:

Na een intensief voorbereidingstraject in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Oekraïne, welke de UAE markten bedient, zijn we tot een juiste inventarisatie gekomen welke materialen benodigd zijn in de retail in Dubai. In nauwe samenwerking met Transmed, de distributiepartner van Jacobs Douwe Egberts voor de UAE, zijn we in januari begonnen met de implementatie. Eerst ontwikkelden we een trainingsdag op maat. In Dubai hebben we deze praktische en persoonlijke training gegeven aan alle Transmed merchandisers.

Reactie klant:

De samenwerking was zeer goed, alle Transmed-teamleden waren zeer enthousiast en gemotiveerd. Na de trainingsdag is direct begonnen met installaties in verschillende belangrijke supermarkten. De eerste resultaten zijn direct veelbelovend. Juist omdat dit soort push-presentaties in Dubai nog niet standaard zijn. De SimpleClick methode springt er echt uit, wat naar onze mening zal resulteren in positieve resultaten op de verkoop.

Vorig bericht
Jacobs Douwe Egberts L’or uses product pusher in Dubai
Volgend bericht
Aversi Pharmacy: pushing healthcare products to the next level

Anderen bekeken ook

Menu