Koelvers: geen vliegende aardappelpartjes meer dankzij branded backsupports

Vraag:

Ontwikkel voor in het koelvers schap een oplossing die convenience aardappelverpakkingen pusht. Hou daarbij rekening met de verschillende gewichten van de diverse productvarianten.

Oplossing:

Koelvers aardappelen is altijd al een lastige categorie geweest als het gaat om een gespiegelde productpresentatie. Dat heeft alles te maken met de brede range producten: van gekookte aardappelen (900 gram) tot een kleinverpakking aardappelblokjes (250 gram).

Het pushen hiervan vraagt om verschillende veersterkten. Bij schaponderhoud kwam het vaak voor dat de verkeerde producten voor de verkeerde pusher werden gezet. Het gevolg? Verpakkingen bleven dan ‘hangen’ of schoten juist de winkel in. Daarom hebben we ervoor gekozen de ruggesteunen van de pushers (backsupports) in te zetten als verduidelijking.

Op elke backsupport staat nu een fullcolour afbeelding van de juiste productvariant. Bovendien is deze altijd bevestigd aan een veer met de juiste sterkte. Het grote voordeel? Nooit meer verwarring, eenvoudig bijvullen voor het personeel en altijd blijvende zichtbaarheid, ook bij out of stock.

Reactie:

Op dit moment wordt deze oplossing getest. Bewust in 1 pilotwinkel, zodat CoolPresentation er ook daadwerkelijk bij aanwezig is. De oplossing wordt ingezet voor zowel het aardappel a-merk als het huismerk van de retailer. De eerste bevindingen zijn zeer positief.

Vorig bericht
Kontigo presents light-weight boxes properly

Anderen bekeken ook

Menu