Face masks product presentation

Kontigo loves SimpleClick

Onze Poolse partner RETO is een samenwerking aangegaan met Kontigo, een snelgroeiend merk in Health & Beauty. Ze hadden echter een probleem.

De uitdaging: zacht en dus scheef

Een van de grote uitdagingen in de Health & Beauty branche is de presentatie van zachte verpakkingen. Kontigo biedt gezichtsmaskers aan, waarbij de verpakking zacht en onstabiel is. Het gevolg? Een vaak rommelige facing, door vallende en scheef liggende verpakkingen. Een doorn in het oog, zeker voor een merk dat een goede uitstraling als speerpunt heeft. Kontigo schakelde onze partner RETO in voor een goede oplossing.

Beauty verdient superstrakke looks

Van zulke uitdagingen houden we bij CoolPresentation! We zijn meteen aan het testen geslagen. De beste oplossing? Het SimpleClick Universal-systeem met pushers. Met pushers worden de producten altijd rechtopstaand en enigszins schuin gepresenteerd. Dit levert een superstrakke productpresentatie op. Perfect passend bij dit beautymerk. Bijkomend voordeel: ook bij een lage voorraad lijken de schappen vol. Dit verhoogt de verkoop 24/7.

SimpleClick in alle verkooppunten

Na een proefinstallatie waren de resultaten van klanten en medewerkers buitengewoon positief.. Kontigo heeft besloten SimpleClick Universal standaard te gebruiken in alle nieuwe winkels. En omdat de verkoopprestaties zo aanzienlijk verbeteren, worden ook de presentaties in ‘oude’ verkooppunten vervangen. We zijn blij dat Kontigo zo in de wolken is met hun nieuwe presentatie!

Vorig bericht
Kontigo Poland pushes face masks spot on!
Volgend bericht
Jacobs Douwe Egberts L’or uses product pusher in Dubai

Anderen bekeken ook

Menu