Uniekaas : kaas zelfspiegelend

Uniekaas is een toonaangevende speler in de Nederlandse kaasmarkt. Uniekaas is onder andere verkrijgbaar bij Makro, een zelfbedieningsgroothandel voor bedrijven.

Vraag:

Uniekaas was niet tevreden over de manier waarop haar kazen binnen de Makro werden gepresenteerd en schakelde ons in om te helpen dat te verbeteren. Uniekaas is ervan overtuigd dat optimalisatie van de schappresentatie leidt tot meer verkoop.

Oplossing:

We richtten voor Makro een testwinkel in en plaatsten in alle koelschappen binnen de kaasafdeling ons SimpleClick Fresh system, met gebruik van onze pushers. Dit beviel zo goed, dat Makro binnen twee maanden besloot alle 17 winkels om te bouwen. Kort daarna besloot Makro zelfs alle overige versafdelingen (Vleeswaren, AGF, Vis) ook te voorzien van onze presentatiematerialen. Ook voor groothandels blijkt een optimale presentatie van de producten te leiden tot meer omzet.

Reactie klant:

“Behalve aan de kwaliteit van onze producten danken wij ons succes aan onze inzet op marketing en de aandacht voor verpakkingen en presentatie. Daar hoort ook een goede presentatie in het schap bij. Makro stond hier voor open en CoolPresentation is er op overtuigende wijze in geslaagd de verkoop bij Makro een substantiële boost te geven.” Arjan Minck, Export Manager

 

Vorig bericht
Makro: cosmetica op z’n aantrekkelijkst
Volgend bericht
Ritmeester: spot on sigaren

Anderen bekeken ook

Menu