Meer ruimte door oog voor detail bij Coop

De wereld van retail verandert razendsnel. Zaak is om daar constant op te anticiperen. Als het gaat om schappresentatie, valt het de laatste jaren op dat de schapplanken steeds dichter boven elkaar worden ingehangen. Dat betekent: meer product op dezelfde ruimte. Elke slimme aanpassing die de zichtbaarheid van verpakkingen vergroot, is dan van harte welkom.

Platte rail als alternatief in koelschap

Coop gebruikte in het koelschap ons SimpleClick Fresh systeem. Tot volle tevredenheid, maar door de steeds krappere ruimte werd het steeds lastiger om voldoende zicht te behouden op de producten. Met name de frontrail van 1,5 cm hoog belemmerde het zicht. Daarom hebben we geadviseerd om over te stappen op het SimpleClick Universal systeem. Dit systeem is namelijk ook uitstekend toepasbaar in koelschappen. Groot voordeel is dat door de plattere –en dus lagere- rail de zichtbaarheid van de producten optimaal is.

Alle nieuwe Coop winkels vanaf nu met nieuw systeem

Het resultaat mag er zeker zijn! Dankzij de platte rail is de zichtbaarheid enorm toegenomen. Zeker kleinere verpakkingen als salades hebben nu veel meer veel meer presentatiekracht. Ook is het schap nu nog eenvoudiger schoon te maken. Deze oplossing viel zeer in de smaak bij Coop. Daarom worden vanaf nu alle koelschappen in nieuwe Coop winkels voorzien van het SimpleClick Universal systeem.

Ook spot on presenteren?

Samen realiseren we slimme oplossingen op maat. Benieuwd hoe we uw presentatiekracht kunnen verhogen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 513 65 35 01. We gaan de uitdaging graag met u aan!

Vorig bericht
Gouden productpresentatie voor L’OR
Volgend bericht
EDEA Hypermarkt volledig uitgerust met SimpleClick

Anderen bekeken ook

Menu