Oog voor detail in tabakspresentatie

Oog voor detail in tabakspresentatie

V.C.T. is importeur en exporteur van onder andere e-sigaretten, rokersbenodigdheden en tabaksproducten. Zij hebben als doel de nieuwe categorie e-sigaretten bij benzinestations optimaal presenteren. Hierin zijn we samen tot een oplossing gekomen.

Een schap om trots op te zijn

Onze samenwerking heeft geleid tot een prachtig schap. Zowel de klant als wij zijn zeer trots op het resultaat en de enthousiaste en professionele samenwerking. Onder het kopje Referenties leest u een reactie van sales manager Gert Gorter over de samenwerking en dienstverlening.

Altijd een passende oplossing

Ook Primera is zeer te spreken over onze producten en dienstverlening. We werken nu een aantal jaar samen en gaan graag de uitdaging aan om iedere keer weer tot een passende oplossing. Primera werkt nu onder andere met pusher systemen voor de tabakspresentatie.

Echt luisteren naar onze klanten

Hoofd acquisitie en projecten Carl Damen noemt onze dienstverlening ‘flexibel en betrouwbaar’. Complimenten als ‘vriendelijk bedrijf dat luistert naar de klanten en tot werkbare oplossingen komt’, zijn mooie opstekers voor onze organisatie waar we zeer trots op zijn. Onder het kopje Referenties leest u een uitgebreidere reactie.

Vorig bericht
Van der Valk Versmarkt presenteert spot on!
Volgend bericht
Zelfspiegelende kruidenpresentatie op maat

Anderen bekeken ook

Menu