Perfetti Van Melle: oog voor suikervrij

Perfetti Van Melle is een wereldwijd opererende snoepgoedfabrikant die haar producten verkoopt bij elke food retailer. Onder andere via EMTÉ supermarkten, onderdeel van Sligro Food Group, met 130 EMTÉ supermarkten in Nederland. EMTÉ is al jaren een vaste afnemer van verschillende CoolPresentation producten.

Vraag:

Perfetti Van Melle vroeg ons een oplossing te bedenken waardoor suikervrije drop beter onder de aandacht komt van de EMTÉ-supermarktklanten.

Standaard gaat het om één meter presentatie. Die moet perfect zijn. CoolPresentation kent EMTÉ heel goed en weet daardoor exact welke schapsystemen er momenteel gebruikt worden en daardoor welke oplossing er direct te integreren is binnen de EMTÉ formule.

Samen met Perfetti Van Melle en EMTÉ hebben we een mooie oplossing bedacht om de hele meterpresentatie voor suikervrije drop van Perfetti van Mellle af te bakenen. De drop werd dankzij ons Universal system, inclusief pushers, optimaal gepresenteerd. En door een maatwerk voorzetrand te ontwikkelen met daarop merkcommunicatie werd de meter “geclaimd” voor de Perfetti Van Melle suikervrije drop.

Reactie klant:

“CoolPresentation denkt echt mee en betrekt de klant ook bij het proces.”

Vorig bericht
A.S. Watson: flexibele actiepresentatie
Volgend bericht
Coop: tailormade prijsrail

Anderen bekeken ook

Menu