magneetsigning PLUS

PLUS: flexibele magneetsigning

PLUS Supermarkten is een coöperatie met 270 winkels in Nederland waarvoor CoolPresentation al jaren alle productpresentaties levert.We ontwikkelden voor hen flexibele magneetsigning.

Vraag:

PLUS heeft vaak schapwijzigingen. Met name in het biologische schap, omdat dat een markt is die erg in beweging is. PLUS werkt graag met flexibele, kostenbewuste oplossingen op het gebied van schapsigning. PLUS heeft ons gevraagd hiervoor met ideeën te komen.

Oplossing:

De fullcolour bedrukte magneetstrip is op elke gewenste ondergrond te plaatsen door middel van een aangebrachte “metalen” onderstrook.

In het geval van de productgroep biologisch wordt een kunststof voorzetrand geplaatst, waarop de magneetsigning wordt aangebracht. De magneet is makkelijk op maat te knippen, zodat iedere PLUS Supermarkt de schappen naar eigen inzicht kan indelen.

Deze oplossing is heel gemakkkelijk te wisselen en te hergebruiken, wat het tot een zeer duurzame oplossing maakt. De magneetsigning is een kostenbewuste, flexibele en duurzame oplossing voor winkels die veel te maken hebben met schapwijzigingen. PLUS gebruikt de magneetsigning inmiddels in verschillende afdelingen, naar volle tevredenheid.

Reactie klant:

“CoolPresentation is voor PLUS in praktische formuleontwikkelingen een snelle, flexibele en betrouwbare partner. We hebben maar weinig vragen waar men niet aan kan voldoen.”
Dorien Schults, Formulebeheerder BWI

Vorig bericht
PLUS: maatwerk recyclingdisplay
Volgend bericht
Deen: speciaal T-profiel voor uniformiteit schappen

Anderen bekeken ook

Menu