PLUS: Slimline schapkaarthouders

PLUS Supermarkten is een coöperatie met 270 winkels in Nederland waarvoor CoolPresentation al jaren alle productpresentaties verzorgt.

Vraag:

PLUS Supermarkten heeft in hun Briljant formule gekozen voor een nieuw type schap, het Slimline schap. Een zeer dun schap, waardoor productpresentatie geoptimaliseerd wordt. De schappen vallen simpelweg minder op. PLUS gebruikt deze schappen door de gehele winkel. Omdat optimale productpresentatie zeer belangrijk is binnen de PLUS-formule wilde men ook graag met een kleinere prijskaarthouder gaan werken. Aan CoolPresentation werd gevraagd deze voor PLUS te ontwikkelen.

Oplossing:

Speciaal voor de PLUS Slimline schappen hebben we een prijskaarthouder ontwikkeld, zo klein als gewenst door de afdeling formule, met een perfecte klemming op de PLUS Slimline schappen. De houder wordt simpel op de voorzijde van het schap geklemd, daar waar gewenst voor ieder product. PLUS was erg content met de maatwerkoplossing, waarbij ook de kwaliteit doorslaggevend was.

Reactie klant:

“In verband met de tolerantie op onze schappen bleek het zeer lastig om bij alle winkels de prijskaarthouders strak op het schap te bevestigen. Door het technische inzicht van CoolPresentation zijn we tot een oplossing gekomen die werkt voor al onze winkels, zelfs met de tolerantie op de schappen.”

 

Vorig bericht
Ontwikkeling: makkelijk vullen en spiegelen
Volgend bericht
Ontwikkeling: digitaal datumbord

Anderen bekeken ook

Menu