recyclingdisplay PLUS

PLUS: maatwerk recyclingdisplay

PLUS Supermarkten is een coöperatie met 270 winkels in Nederland waarvoor Cool Presentation al jaren alle productpresentaties levert. We ontwikkelden voor hen een recyclingdisplay op maat.

Vraag:

PLUS Supermarkten verkoopt lampen en batterijen en is daardoor ook verplicht de mogelijkheid te bieden om dergelijke (kapotte of lege) producten in te leveren. Hiervoor bestaat een standaard kartonnen inzameldoos en ton. PLUS vindt deze oplossing echter niet binnen de formule passen en heeft CoolPresentation gevraagd een oplossing te bieden.

Oplossing:

CoolPresentation heeft een metalen recyclingdisplay ontwikkeld die over de bestaande display wordt geplaatst. Een slim design maakt de display erg gebruiksvriendelijk met een mooi PLUS-formuledesign. Door de display in metaal uit te voeren is het ook zeer duurzaam, voor jarenlang gebruik. Alle winkels zijn inmiddels ingericht met het nieuwe inzamelpunt.

Reactie klant:

“De persoonlijke betrokkenheid en het enthousiasme van CoolPresentation zijn geweldig. Samenwerking met hen gaat verder dan bestellen en betalen. Het inspireert en brengt je verder.”
Ronald van der Plaat, Merchandiser Formule Ontwikkeling

 

Vorig bericht
Poiesz: impuls in snoepverkoop
Volgend bericht
PLUS: flexibele magneetsigning

Anderen bekeken ook

Menu