PLUS ambachtelijke toonbank presentatie

PLUS: ambachtelijke toonbank presentatie

PLUS Supermarkten is een coöperatie met 270 winkels in Nederland waarvoor CoolPresentation al jaren alle productpresentaties verzorgt.

Vraag:

PLUS heeft ons benaderd om mee te denken over verbetering van de toonbank presentatie bij de ontwikkeling van het Briljant concept. Een ambachtelijke uitstraling was essentieel om de PLUS formule optimaal tot zijn recht te laten komen.

Oplossing:

Als specialist in toonbankpresentaties heeft CoolPresentation samen met PLUS diverse mogelijkheden besproken. Omdat omzetsnelheid vaak hoog is, was de wens een nieuw hulpmiddel te ontwikkelen waarmee verse kaas en vleeswaren netjes gepresenteerd konden worden met een hoge vulgraad.

Hiervoor hebben we het verspresentatiebakje ontwikkeld, een flexibel inzetbaar bakje waarmee alle kaas- en vleeswaren netjes gestapeld gepresenteerd kunnen worden. PLUS was hier direct enthousiast over en heeft ons opdracht gegeven dit unieke product te gaan maken.

Verder mochten we alle overige presentatiematerialen leveren. Denk hierbij aan acrylaat T-verdelers, imitatieproducten, magneetsigning, communicatiehouders en nog vele andere producten. De geheel nieuwe presentatie was direct een succes: de impulsaankopen werden naar volle tevredenheid van PLUS gestimuleerd.

Reactie klant:

“De vele unieke oplossingen van CoolPresentation sloten direct aan bij al onze ideeën over de nieuwe uitstraling van onze verstoonbanken. Het meedenken in onze formule en hierop de bereidheid een tailormade oplossing te ontwikkelen maakten van dit project een groot succes.”

 

Vorig bericht
A.S. Watson: ronde handcare
Volgend bericht
Vomar: baas in eigen tabakschap

Anderen bekeken ook

Menu