PLUS: maatwerk voor alle presentaties

PLUS Supermarkten is een coöperatie met 270 winkels in Nederland waarvoor CoolPresentation al jaren alle productpresentaties verzorgt.

Vraag:

PLUS is continu binnen de formule bezig met optimalisatie van de gehele winkel. Ze gebruikten voorheen ons draadschap presentatiesysteem. Met de komst van SimpleClick was er een slimmer antwoord op optimaal presenteren voorhanden. Belangrijkste vraag was of het systeem in te zetten was op al hun schappen, in al hun afdelingen, met een minimum aan onderdelen.

Oplossing:

Ons SimpleClick Universal system is ontwikkeld vanuit ons basisuitgangspunt: met een minimum aan onderdelen een maximum aan mogelijkheden. Dit sloot dus al direct aan bij de wens van PLUS.

Samen met de afdeling formule hebben we verschillende tailormade oplossingen ontwikkeld, zoals een speciaal U-gootprofiel, speciaal voor hun eigen Slimline schappen. Daarnaast hebben we een speciaal achterklemprofiel ontwikkeld voor deze schappen, voor een makkelijke, snelle en zeer stabiele achterbevestiging van onze Universal verdelers.

Ook hebben we ons systeem uitgebreid met verdelers van 585 mm lang, de standaarddiepte van de schappen waarmee PLUS tegenwoordig alle supermarkten inricht. Ook over onze Universal system pushers was de klant direct enthousiast. Ze gebruiken onze pushers nu in vele productgroepen: van gekoelde verspresentaties tot DKW. Door de goede samenwerking zorgen wij nu voor alle mogelijke productpresentaties binnen de gehele organisatie.

Reactie klant

“CoolPresentation heeft meegedacht over de ontwikkeling van ons nieuwe formuleconcept PLUS Briljant. Mede dankzij hun bijdrage is het geworden wat het nu is.”
Ronald van der Plaat, Merchandiser Formule Ontwikkelingen, PLUS Retail B.V.

Vorig bericht
Hoogvliet: vers en gemak vooraan
Volgend bericht
Van der Valk Versmarkt presenteert spot on!

Anderen bekeken ook

Menu