impulsaankopen snoep Poiesz

Poiesz: impuls in snoepverkoop

Poiesz is een supermarktketen met 67 filialen in de meest noordelijke provincies van Nederland. CoolPresentation verzorgt al vele jaren de productpresentatie binnen alle filialen. We optimaliseerden voor hen impulsaankopen in snoep.

Vraag:

Poiesz is een sterk servicegerichte supermarktformule. Een optimale klantbeleving is hierbij essentieel. De klant ontvangen in een nette ingerichte winkel is hierbij een belangrijk onderdeel. Een goede schappresentatie is daarbij een absolute meerwaarde, (optisch) volle schappen geven klanten het gevoel welkom te zijn. Nadat Poiesz al enige tijd met het SimpleClick Universal system de DKW presentatie invulde, kwam het verzoek pushers te leveren voor de afdeling snoep.

Oplossing:

De snoepafdeling is erg impulsaankoop gevoelig: een optimale presentatie bevordert deze impulsaankopen, wat tot een hogere omzet leidt. Poiesz snapt dit als geen ander. Onze Universal pusher is uitermate geschikt om deze lastige productgroep ook netjes zelfspiegelend te presenteren.

In de snoepschappen liggen de zakjes en pakjes vaak door elkaar in het schap. Door deze te presenteren door middel van pushers, staan ze netjes rechtop en goed georganiseerd in het schap. Hiermee bereik je een optimale presentatie en optisch volle schappen. Al staat er nog maar één product in het schap, door de pusher staat het voorin het schap en lijkt het schap vol. Poiesz heeft direct besloten alle snoepafdelingen in te richten met onze pusher.

Reactie klant:

“De snoepschappen ogen snel rommelig door de lastige verpakkingen. Door deze te presenteren met de CoolPresentation pushers, hebben we de presentatie van deze zeer impulsaankoopgevoelige productgroep sterk verbeterd. Dit heeft direct geresulteerd in een verhoging van de omzet en een verbeterde klantbeleving.”

Vorig bericht
Imitatiekazen met ambachtelijke uitstraling voor PLUS
Volgend bericht
PLUS: maatwerk recyclingdisplay

Anderen bekeken ook

Menu