tabakspresentatie SimpleClick Light

Perfecte tabakspresentatie voor Primera

Coöperatie Primera is de grootste Nederlandse winkelketen in de tabak- en gemaksbranche met meer dan 480 winkels.We hielpen hen met het optimaliseren van hun tabakspresentatie.

Vraag:

Een overzichtelijke strakke tabakspresentatie is essentieel, want consumenten zijn gehaast en kopen impulsief. Zeker in tabak- en gemakswinkels. Primera is een zeer sterke retailformule, waarin de klant centraal staat. Service en betrouwbaarheid zijn belangrijke vereisten en die worden ook verwacht van de leveranciers. Dit past heel goed bij de waarden van CoolPresentation. Reden genoeg om met Primera het gesprek aan te gaan over de invulling van de productpresentatie.

Oplossing:

SimpleClick Light, specifiek ontwikkeld voor de tabakspresentatie, is uitermate geschikt voor de Primera winkels. Door tabakswaren hiermee te presenteren, heeft Primera de beschikking over een zelfspiegelend en flexibel systeem, waarin alle verschillende verpakkingen optimaal worden gepresenteerd.

Voor de nieuwste rokerstrend, e-sigaretten en e-liquids, hebben we een speciaal frontstuk ontwikkeld. Zo staan ook deze kleine en vaak ronde producten netjes, zichtbaar en vooraan op het schap gepresenteerd.

Het systeem is ook geschikt om te gebruiken in combinatie met al gebruikte systemen, wat betekent dat de bestaande systemen bij Primera geleidelijk vervangen kunnen worden. SimpleClick Light zorgt voor een optimale presentatie en helpt daarmee de verkoop van tabakswaren, e-sigaretten en e-liquids aan te jagen.

Reactie klant:

“De lijnen zijn kort, ze schakelen snel en levertijden zijn minimaal. De relatie loopt daardoor gewoon erg lekker.” Carl Damen, hoofd Acquisitie

 

Vorig bericht
Light pusher mini voor e-sigaretten en e-liquids
Volgend bericht
Ronde producten vanaf nu ook zelfbespiegelend te presenteren

Anderen bekeken ook

Menu