Ontwikkeling: pushen van ronde producten

Ontwikkeling:

Met de ontwikkeling van onze innovatieve T-verdeler is het mogelijk geworden ook vaak moeilijke ronde producten met een pusher te presenteren. Sommige producten hebben een meer solide verdeler nodig om snel te kunnen spiegelen. Vooral ronde producten vragen hierom.

Bij spiegelen en vullen zijn ronde producten niet naar achteren duwen of naar voren te trekken zonder, dat ze elkaar opzij drukken: het “balloneffect”. Gebruikmaken van pushers is hierdoor al helemaal geen optie, zodat optimaal presenteren lastig wordt. Denk bijvoorbeeld aan veel cosmeticaproducten, babyvoeding en blikjes of flesjes frisdrank.

Oplossing:

Als oplossing heeft CoolPresentation een T-verdeler ontwikkeld, een toevoeging op het SimpleClick Universal system. De T-verdeler heeft een vaste dunne voet aan de onderzijde van de verdeler, waardoor hij praktisch onbuigbaar is. Door deze stabiliteit kunnen producten geen andere kant meer op dan de goede; naar voren en naar achteren.

Pushers zijn hierdoor ook in te zetten, voor een perfecte (optisch) volle presentatie. Zelfs bij minimale voorraad. Om de pusher hier perfect op te laten werken heeft CoolPresentation twee nieuwe ronde frontstops gemaakt die universeel te gebruiken zijn op het SimpleClick Universal en Light system.

Met de toevoeging van deze nieuwe producten aan onze presentatiesystemen kunnen we nu bijna alle producten op elk schap perfect zelfspiegelend presenteren. Dit verhoogt impulsaankopen, bespaart kosten in schaponderhoud en verbetert de klantbeleving.

Reactie klant:

“Ronde producten zelfspiegelend presenteren is een absolute meerwaarde in winkelpresentatie. Het stimuleert niet alleen de verkoop, het geeft ook grote kostenbesparingen in schaponderhoud.” John Byrne, Owner Allied Point Of Sale

Vorig bericht
A.S. Watson: flexibele actiepresentatie
Volgend bericht
Coop: tailormade prijsrail

Anderen bekeken ook

Menu