ronde producten nu ook zelfbespiegelend te presenteren

Ronde producten vanaf nu ook zelfbespiegelend te presenteren

Allied Point Of Sale, onze Ierse dealer, levert aan een snel groeiende pharmacy formule alle winkelpresentatiematerialen. Daarbij maken zij onder andere gebruik van door CoolPresentation ontwikkelde producten en systemen.We verzorgden een oplossing voor traditioneel lastig te presenteren ronde producten.

Vraag:

De pharmacy formule heeft veel ronde producten in haar assortiment zoals deodorant, crèmes en allerlei verzorgingsproducten. Deze zijn moeilijk in het schap te presenteren. De ‘standaard’ verdelers voldoen niet aan de wensen van de pharmacy formule. De vraag aan Allied Point Of Sale was om een oplossing te bieden die deze producten wél perfect presenteert.

Oplossing:

Bijvullen en spiegelen van ronde en ovale producten is lastig. Simpelweg omdat ze alle kanten op willen, behalve de goede. CoolPresentation zocht samen met Allied Point Of Sale naar de slimste oplossing, waarbij met een minimum aan onderdelen zelfs de moeilijkste verpakkingen perfect te presenteren zijn.

We ontwikkelden een zeer innovatieve T-verdeler – een verdeler met een vaste voet aan de onderzijde en daardoor onbuigbaar – die te combineren is met de SimpleClick Fresh pushers. Het resultaat is een optimale (zelfspiegelende) presentatie van alle producten, zelfs bij minimale voorraad.

Reactie klant:

“CoolPresentation had meteen door wat onze uitdaging was en kwam al snel met een geraffineerde oplossing. Door twee systemen te combineren heeft onze klant nu een optimale schappresentatie. Vijftien franchise-ondernemers binnen deze formule werken er inmiddels mee en zij zijn heel enthousiast. De ambitie van de formule is om binnen 2 jaar minimaal 100 winkels om te bouwen naar de nieuwe formule.” John Byrne, Owner Allied Point Of Sale

Vorig bericht
Perfecte tabakspresentatie voor Primera
Volgend bericht
ESL bevestigingsrail op maat voor Makro

Anderen bekeken ook

Menu