Scandinavian Tobacco: SimpleClick

Scandinavian Tobacco Group is wereldwijd de grootste producent van sigaar- en pijptabak.

Vraag:

Tabaksproducten moeten altijd optimaal gepresenteerd worden. Voor een goede verkoop maar zeker ook voor een net schap, zodat er makkelijk producten uitgenomen kunnen worden.
In dit geval begon de samenwerking niet met een vraag vanuit de klant, maar met een aanbod door CoolPresentation. Wij waren er namelijk van overtuigd dat Scandinavian Tobacco Group Nederland baat zou hebben bij een ander presentatiesysteem; ons SimpleClick Light. Dit presentatiesysteem hebben we specifiek ontwikkeld voor lichte producten zoals tabak. Door slim design en optimale grondstofkeuzes hebben we een zeer universeel inzetbaar presentatiesysteem ontwikkeld waarmee we de gehele tabaksbranche perfect kunnen bedienen.

Oplossing:

SimpleClick Light heeft zich bewezen als perfect systeem voor de presentatie van lichte verpakkingen zoals tabak. Wij stelden Scandinavian Tobacco Group Nederland voor dit systeem te kiezen als alternatief voor het destijds door hen gebruikte systeem. De klant besloot de overstap te maken, voornamelijk vanwege de universele inzetbaarheid binnen al hun verkoopkanalen. Voor Scandinavian Tobacco Group Nederland, met producten in vele supermarkten, Petrol shops en tabaksspeciaalzaken, een groot voordeel. Onze dienstverlening, service en de prima prijs/kwaliteitverhouding gaven de doorslag om over te stappen naar CoolPresentation als prefered supplier.

Reactie klant

“Voor Scandinavian Tobacco Group Nederland is CoolPresentation een perfecte partner. De lijnen zijn kort en informeel, wat onze samenwerking erg prettig maakt. CoolPresentation reageert snel en accuraat op onze orders waardoor we onze voorraden laag kunnen houden en tegelijkertijd Out-of-Stock voorkomen. Het flexibele Frontline system wordt door onze vertegenwoordigers ingezet in alle verkoopkanalen, tot grote tevredenheid.”
Frank Schoofs, Product Manager

Vorig bericht
Ritmeester: spot on sigaren
Volgend bericht
Light pusher mini voor e-sigaretten en e-liquids

Anderen bekeken ook

Menu