schappresentatie Jan Linders

Jan Linders: schappresentatie met eenvoudige installatie

Jan Linders is een supermarktketen met 57 vestigingen, van Arnhem tot Maastricht.

Vraag:

Jan Linders heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in het verbeteren van de formule. Ook het onderdeel schappresentatie werd kritisch onder de loep genomen. CoolPresentation werd gevraagd mee te denken over de mogelijkheden binnen de Jan Linders formule. De wens was een makkelijke en werkbare oplossing, die tegelijk de inrichtingsprocessen niet te moeilijk zou maken.

Oplossing:

In nauw overleg met de afdeling Bouw en Inrichting werden de verschillende mogelijkheden gepresenteerd. Jan Linders koos al snel voor het SimpleClick Universal system, omdat dit zonder probleem door de gehele winkel is toe te passen.

Zowel in de gekoelde versafdelingen als in de kruidenierswaren kunnen met gebruik van passende bevestigingsprofielen overal de Universal verdelers geplaatst worden. Vooral het achterklemprofiel werd erg enthousiast ontvangen. Dit is zeer simpel en snel op de schappen te klemmen en verzorgt een zeer stabiele achterbevestiging. Hierdoor blijven verdelers stevig op hun plaats. In combinatie met de U-goot profielen die perfect, makkelijk en snel in de Jan Linders U-goot schappen geklemd kunnen worden aan de voorzijde, geeft dit een zeer solide totaalpresentatie. Jan Linders heeft gekozen voor verdelers in drie hoogtes: 6, 12 en 15 cm. Voor elk product de juiste hoogte voor een optimale presentatie.

Reactie klant:

“Na een korte instructie aan de mensen die het SimpleClick systeem gingen plaatsen kon iedereen er direct makkelijk mee werken. Dit systeem is binnen onze formule een enorme vooruitgang in onze productpresentatie.” Henny den Bleijker, projectcoördinator Bouw en Inrichting

Vorig bericht
Imitatieproducten Jan Linders: ambachtelijk in kaas
Volgend bericht
Hoogvliet: vers versterkt formule

Anderen bekeken ook

Menu