Ontwikkeling: makkelijk vullen en spiegelen

Ontwikkeling:

Sommige producten hebben een meer solide verdeler nodig voor optimale presentatie, makkelijk bijvullen en snel spiegelen. Vooral ronde producten vragen hierom. Bij spiegelen en vullen kun je ronde producten niet naar achteren duwen of naar voren trekken zonder dat ze elkaar opzij drukken: het “balloneffect”.

Gebruikmaken van pushers is hierdoor al helemaal geen optie, zodat optimaal presenteren lastig wordt. Handmatig vullen en spiegelen van ronde producten is hierdoor een tijdrovende klus. Denk dan bijvoorbeeld aan veel cosmeticaproducten, babyvoeding en blikjes of flesjes frisdrank.

Oplossing:

Als oplossing heeft CoolPresentation een T-verdeler ontwikkeld. Een perfecte toevoeging op SimpleClick Universal. De T-verdeler heeft een vaste dunne voet aan de onderzijde van de verdeler, waardoor hij praktisch onbuigbaar is. Door deze stabiliteit kunnen producten geen andere kant meer op dan de goede: naar voren en/of naar achteren.

Ook zijn nu vele ronde producten te presenteren in combinatie met pushers, voor een perfecte zelfspiegelende presentatie. Op elk moment van de dag, zelfs bij minimale voorraad. De T-verdeler is ook prima te combineren met de Fresh pushers, waardoor ook een zelfspiegelende presentatie zeer voordelig te realiseren is.

Uiteraard is de T-verdeler afbreekbaar: met een minimum aan onderdelen een maximum aan mogelijkheden. De voet is zelfs zowel links als rechts af te breken, voor de zijkanten van elk schap. Met de toevoeging van de T-verdeler aan ons Universal system kunnen we nu echt elk product op elk schap in elke branche optimaal verkoopkrachtig presenteren.

Reactie klant:

“Opnieuw een zeer innovatieve oplossing binnen de SimpleClick range. Hiermee ontstaan vele presentatiemogelijkheden voor moeilijke ronde producten.” John Byrne, Owner Allied Point Of Sale

Volgend bericht
PLUS: Slimline schapkaarthouders

Anderen bekeken ook