Tailormade presenteren met Yarrah

Wanneer je spot on wilt presenteren, is maatwerk een vereiste. Dat begint met een goede click en een transparante manier van samenwerken. Samen met Yarrah Organic Pet Food hebben we een tailormade presentatieoplossing ontwikkeld. Welke stappen in dat proces genomen zijn, ziet u in deze beeldblog.

 1. Inventarisatie

  locatie: hoofdkantoor Yarrah Harderwijk
  Romke de Jong van CoolPresentation bespreekt met accountmanager Daan van der Mooren de wensen. Doel is om meer verkoop te realiseren met het merk Yarrah bij 135 dierenspeciaalzaken, door middel van maatwerk instore presentatieoplossingen. Daan geeft aan op zoek te zijn naar een totaalpakket, inclusief pushers, schapmaterialen en signing.

 2. Ontwerpfase

  locatie: CoolPresentation Heerenveen
  Samen met vaste designer Giulio zet Romke de productspecificaties vanuit Yarrah om in een visueel ontwerp. Vanuit een eerste schets komt de presentatieoplossing op maat tot leven. Stap voor stap, tot op het kleinste detail.

 3. Klantpresentatie

  locatie: hoofdkantoor Yarrah Harderwijk
  Naar aanleiding van de wensen is een plan ontwikkeld, inclusief de 3D visual die inmiddels helemaal af is. In dit geval wordt SimpleClick Universal toegepast, met pushers en signing op schapstroken en banners. Romke presenteert dit en zet vervolgens met Daan de puntjes op de i.

 4. Verpakking

  locatie: CoolPresentation Heerenveen
  De volledige pakketten gaan de deur uit, via onze vaste logistieke partner. Per set verpakt voor elke winkel. En duidelijk gestickerd. Zo kan de buitendienst van Yarrah er eenvoudig mee uit de voeten. In dit project leverden we binnen drie weken na akkoord uit.

 5. Resultaat

  locatie: dierenspeciaalzaak Muiden
  Maar liefst 135 dierenspeciaalzaken zijn inmiddels verrijkt met de speciale Yarrah presentatie. Eenvoudig en snel geplaatst door haar eigen buitendienst, door de universele toepassing. De eerste reacties? Zeer positief. Er zijn zelfs al winkels die hun Yarrah assortiment hebben uitgebreid!

Lees hier de review van Daan van der Mooren

Vorig bericht
Metal self-facing herbs display
Volgend bericht
Gouden productpresentatie voor L’OR

Anderen bekeken ook

Menu