Vomar tabaksschap

Vomar: baas in eigen tabakschap

Vomar Voordeelmarkt is een supermarktketen met 62 winkels in voornamelijk Noord-Holland. CoolPresentation werkt al jaren nauw samen met deze daadkrachtige retailer.

Vraag:

Vomar wil baas zijn over de eigen tabakschappen en niet meer afhankelijk zijn van tabaksfabrikanten die het schappenplan bepalen. Daardoor moest Vomar ook zelf voor de schappresentatie zorgen, wat anders vaak door de tabaksfabrikant verzorgd wordt. Ze zochten dus een alternatief systeem.

Oplossing:

Het nieuwe systeem moest passen in de bestaande tabakskasten en daar is SimpleClick Light uitermate geschikt voor. Door de breekverdelers is het op maat te maken voor elke gewenste schapdiepte.

We hebben een proefopstelling gemaakt in één filiaal en die een paar weken gemonitord. Het winkelpersoneel was erg tevreden over de werking. Het grote voordeel is dat Vomar nu zelf de indeling van de tabakswaren kan bepalen en de producten zo kan presenteren, dat de verkoop wordt gestimuleerd. Deze oplossing is daarna direct uitgerold in alle filialen.

Wij hebben in nauwe samenwerking alle winkels in zes dagen tijd voorzien van SimpleClick Light.

Reactie klant:

“SimpleClick van CoolPresentation voldeed aan alle wensen. De goede service tijdens de snelle installatie heeft dit project voor ons tot een succes gemaakt.”

 

Vorig bericht
PLUS: ambachtelijke toonbank presentatie
Volgend bericht
Hoogvliet: vers en gemak vooraan

Anderen bekeken ook

Menu