Zijerveld: display voor impuls

Zijerveld is een kaasgroothandel die levert aan retail, out of Home, kaasspeciaalzaken, groothandels, markten en export. Eén van de producten waarvoor Zijerveld de presentatie verzorgt is de cheese-spread Danish Chef. CoolPresentation werkt al jaren nauw samen op het gebied van presentatie optimalisatie van alle Zijerveld-producten.

Vraag:

Danish Chef producten hebben in supermarkten standaard een plekje bij de kaas in de koelingen. Zijerveld wil de herkenbare tube met koksmuts echter ook graag als second placement kunnen presenteren bij onder andere de chips, omdat het product goed verkoopt in combinatie met bijvoorbeeld Smiths Bugles®. Wij werden gevraagd een geschikte display te ontwikkelen, die multifunctioneel inzetbaar is.

Oplossing:

We ontwikkelden een display die eenvoudig aan alle schappen bevestigd kan worden, daar waar gewenst. Hierin komt de opvallende tube van Danish Chef optimaal tot zijn recht en wordt impulsaankoop gestimuleerd. Zijerveld en Danish Chef zijn zeer enthousiast over de eenvoudige maar perfect werkende oplossing die direct is geplaatst bij verschillende retailers en waardoor de verkoop een substantiële boost kreeg.

Reactie klant:

“De display voldeed volledig aan onze wensen. De simpele bevestiging maakt het breed inzetbaar. De koppelverkoop is hierdoor substantieel gestegen.”

Vorig bericht
A.S. Watson: flexibele actiepresentatie
Volgend bericht
Coop: tailormade prijsrail

Anderen bekeken ook

Menu