ChocoPushers voor PLUS

CoolPresentation is sinds jaar en dag ‘prefered supplier’ van presentatiematerialen voor PLUS Retail. In maart 2020 kregen wij het verzoek van PLUS hen te helpen de productpresentatie van chocoladetabletten nog strakker en beter zichtbaarder te maken. Een uitdaging naar ons hart!

Tien pilotwinkels

In week 27 van datzelfde jaar hebben we een pilot uitgezet bij 10 PLUS winkels, in samenwerking met Hamilton Bright. Vanuit ervaring wisten we dat we de pilot winkels met een maximum van 2 pushers (een hoge en lage rug variant) konden inrichten. De chocolade tabletten lagen nu niet meer plat, maar stonden mooi vooraan in het schap te lonken. Nu was het afwachten hoe chocoladeliefhebbers hierop zouden reageren.

Onweerstaanbaar

In december 2020 hebben we geëvalueerd hoe de pilot winkels onze ChocoPushers hebben ervaren. De uitkomst hiervan was zeer positief. De ondernemers waren niet alleen content met de wijze waarop deze categorie gepresenteerd stond, ook de flinke verkoopimpuls viel uiteraard in de smaak. Door de nieuwe presentatiewijze bleken de chocoladetabletten inderdaad onweerstaanbaarder dan ooit.

Landelijke uitrol in no-time

Na de evaluatie is besloten om de ChocoPushers aan alle PLUS winkels uit te leveren. Wij houden ervan om onze klanten te ontzorgen. Daarom heeft onze assemblage afdeling alles in notime afgemonteerd en hebben alle 265 winkels binnen acht weken de materialen ontvangen. Op maat en op winkelniveau. Samen vooraan, daar doen we het voor!

Vorig bericht
Meet onze Maatwurkers!
Volgend bericht
Een vliegende start voor aanwinst Martijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu