CoolPresentation en HL Display samen vooraan

Sinds onze oprichting in 1997 zetten we retailklanten en merken vooraan met onze shelf management solutions. Dankzij onze spot on oplossingen, onze passie voor retail en transparante werkwijze zijn we in die tijd uitgegroeid tot een begrip binnen de Nederlandse retailsector. Nu, bijna een kwart eeuw later, zetten we een volgende stap die onze mogelijkheden nog verder verrijkt.

CoolPresentation is namelijk per 1 april overgenomen door HL Display, wereldmarktleider op het gebied van instore merchandising- en communicatieoplossingen. Door onze krachten met dit toonaangevende Zweedse bedrijf te bundelen, zijn we nog beter in staat onze klanten op een duurzame manier te helpen hun omzet te vergroten, shoppers te verleiden en afval te verminderen.

HL Display heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm en is actief in meer dan 70 landen. De drie klantsegmenten zijn retail food, merkleveranciers en retail non-food. De vier productiefaciliteiten in Zweden, Polen, het VK en China gebruiken een verscheidenheid aan industriële processen, waaronder de fabricage van kunststof en metaal, evenals het printen en de montage ervan.

Het uitgebreide portfolio van HL in combinatie met ons hoge serviceniveau en sterke assortiment is volgens ons een winnende formule. We kunnen niet wachten onze klanten te inspireren met het brede scala aan nieuwe mogelijkheden in merchandising- en winkeloplossingen. We kijken ernaar uit om samen de winkelervaring van Nederlandse shoppers naar een nog hoger niveau te tillen.

We blijven – als onderdeel van HL Display- vooralsnog onder de naam CoolPresentation actief. Wat er verder voor onze klanten veranderd? Afgezien van een flink groter productaanbod: niets. We blijven gewoon Cool. Met dezelfde click met de winkelvloer, vertrouwd accountbeheer en met hetzelfde hoge serviceniveau. Al onze klanten zijn inmiddels ingelicht in een persoonlijk gesprek.

In de komende periode zullen we meer informatie delen over de samenwerking. Heeft u nu vragen? We vertellen u graag meer. Neem gerust contact met ons op.

Vorig bericht
Ever wondered what divides us from the rest?
Volgend bericht
Meet onze Maatwurkers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu