CoolPresentation goes Express!

Spar en EG Group gaan Spar Express winkels uitrollen bij alle grote Texaco tankstations in Nederland. Als vaste partner van Spar (al meer dan 15 jaar!) levert CoolPresentation de separaties voor de DKW stellingen en koelingen. Daarnaast wordt er gesproken over de levering van pushsystemen voor bijvoorbeeld blikjes frisdrank.

Ombouw 130 vestigingen

Het gaat in eerste instantie om vestigingen aan hoofd- en snelweglocaties. Per week zullen ongeveer 2 vestigingen omgebouwd worden. In de zomer van 2019 zullen ongeveer 130 Texaco vestigingen van een tankstationsuper voorzien zijn.

Tijdswinst door standaardpakketten

We doen meer dan alleen het leveren van losse materialen. Want we willen het onze klanten ook makkelijker maken. Daarom hebben samen met Spar een standaardpakket voor elk benzinestation ontwikkeld, dat gegarandeerd past. Dat betekent een enorme tijdswinst in inventarisatie en installatie per locatie. Elk pakket wordt met perfecte timing op locatieniveau geleverd.

Elk product, in elke vorm

In de Spar Express worden –naast het reguliere assortiment van tankstations- ook vers brood, maaltijden, salades en soep voor thuis verkocht. Tankstations langs hoofdwegen hebben een aangepast, nog ruimer assortiment. Wat het product ook is, in welke vorm dan ook, wij hebben de presentatieoplossing! Ook in voor een spot on productpresentatie? Neem gerust contact met ons op!

Vorig bericht
Lancering CoolDays: een werelds partnermodel
Volgend bericht
RETO nieuwe Poolse partner met CoolDays

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu