Coop bordspellen actie CoolPresentation

Donatie voor supercoole spelavonden

Bij onze klant Coop loopt momenteel een prachtige landelijke campagne, die jong en oud samenbrengt. Zeker in deze tijd. Klanten kunnen namelijk sparen voor mooie kortingen op bordspellen. Tegelijkertijd loopt er een bijzonder ander initiatief. Samen met partners geeft Coop ook nog eens 10.000 bordspellen weg! Wij als CoolPresentation steunen dit van harte. Daarom dragen wij ook ons steentje bij.

De gratis bordspellen zijn bestemd voor kinderen, die opgroeien in armoede. In Nederland gaat het om een op de twaalf kinderen, dat zijn er dus ruim 300.000! Voor hen is spelletjes kopen zeker niet vanzelfsprekend. Terwijl samen spelen en plezier juist zo belangrijk zijn. Daarom doneert CoolPresentation 200 spellen van Goliath (bekend van ondermeer Rummikub en Woordzoeker). We doen dit, omdat we ons als jong team (met vele jonge kinderen) enorm betrokken voelen bij dit initiatief.

Hiervoor wordt samengewerkt met Nationaal Fonds Kinderhulp, dat kinderen en jongeren in armoede helpt en ze gelijke kansen voor de toekomst geeft. Met bijvoorbeeld een fiets, een dagje uit, nieuwe kleding, een opleiding, of: een spel. CoolPresentation wenst iedereen veel coole spelavonden, samen met het hele gezin.

Vorig bericht
Terugblik Week van de Supermarkt
Volgend bericht
Perfecte click in uitrol ESL bij PLUS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu