Een vliegende start voor aanwinst Martijn

Een nieuwe vlucht in je carrière? Dan is werken bij CoolPresentation een heel slimme keuze! In de loop der jaren hebben al ontzettend veel mensen bij ons een nieuwe impuls aan hun loopbaan gegeven. Dat geldt ook voor Martijn. Hij heeft ons team afgelopen zomer versterkt. De hoogste tijd om hem even voor te stellen.

Thuis in dynamisch warehouse

Martijn is magazijnmedewerker en zorgt er elke dag voor dat alle orders compleet en op tijd de deur uit gaan. Hierbij wordt hij niet alleen geholpen door zijn collega’s. Ook zijn ervaring als logistiek coördinator zorgt ervoor dat hij weet wat er gevraagd wordt in een druk warehouse. En net als zijn vrouw (die stewardess is), slaat Martijn nu dus ook zijn vleugels uit.

Samen werken aan ultieme doel

We zijn heel erg blij met zijn aanstekelijke energie en doorzettingsvermogen. Samen met ons warehouse team staat hij aan de basis van onze spot on presentatie oplossingen. Zo werken we aan ons ultieme doel: ervoor zorgen dat de producten van onze klanten de winkel uitvliegen!

Werken bij Cool?

Bij CoolPresentation barst het altijd van de mooie uitdagingen. Ook je horizon verbreden? Neem gerust contact met ons op. Want we zijn altijd geïnteresseerd in ambitieuze mensen die -net als Martijn- een volgende stap willen maken. Wie weet spreken we elkaar snel?

Vorig bericht
ChocoPushers voor PLUS
Volgend bericht
Het meest dynamische schap van Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook