Ever wondered what divides us from the rest?

Is het nou divider, kassabalkje, klantbalkje of stopper? Er zijn hele discussies over gevoerd. Wij houden het op beurtbalkje. Voor supermarktklanten is dit balkje op de kassaband -vaak onbewust- een van de meest gebruikte items tijdens hun supermarktbezoek.

In één lijn

Juist omdat ze elke dag enorm veel gebruikt worden, komt er een moment dat ze vervangen moeten worden. Zeker wanneer ze van kunststof zijn, zoals bij Poiesz supermarkten. Eerder hadden we wij CoolPresentation al metalen ‘kassa gesloten’-balkjes voor Poiesz geproduceerd. Vanuit Poiesz kwam de wens ook de andere exemplaren te vervangen, om zo alles in één lijn te brengen.

Snelle levertijd

Hoewel we bij CoolPresentation met name werken met kunststof, kunnen we ook met andere materialen uitstekend oplossingen ontwikkelen. Ook wanneer het erg snel moet, zoals in dit geval. We ontwikkelden in no-time een aluminium profiel, spoten in de juiste kleur en zaagden op maat. En juist omdat er zo’n haast achter zat, hebben we de vrijdag voor uitlevering met het hele team in ons magazijn onze schouders eronder gezet om de hele partij op tijd bij de winkels te krijgen.

Wat ons onderscheidt van de rest

Bij Cool noemen we dat onze ‘click’: met zijn allen de klus klaren, wat je functie ook is. Zeker bij een project waar flinke (tijds)druk op staat. Daar krijgen we energie van! Niet alleen omdat het ons verder verbindt, maar ook omdat we weten dat we zo de band met onze klanten verder versterken. Die click zetten we ook graag in voor uw project. Mooie of moeilijke uitdaging in de ontwikkeling van winkelmaterialen? Geef de beurt gerust aan Cool! 😉

Vorig bericht
Nieuw elan bij Cool
Volgend bericht
CoolPresentation en HL Display samen vooraan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu