promotiematerialen PLUS

Excellente executie vitaal voor Plus Laagblijvers

PLUS supermarkten is 2019 zeer ambitieus en gezond begonnen: ze verlaagden de prijzen van hardlopers in agf tot maar liefst 30%. De ondernemers en chefs van de meer dan 250 PLUS filialen kregen op woensdag 30 januari te horen dat het prijsoffensief (onder de noemer Laagblijvers) per direct inging.

Wij bij CoolPresentation hadden op dat moment al een hele krachttoer achter de rug. De introductie van Laagblijvers in de groente en fruit was niet alleen voor PLUS, maar ook voor ons als partner een bijzondere uitdaging. In een tijdsbestek van zo’n drie weken produceerden en leverden we namelijk alle communicatie- en promotiematerialen voor op de versafdeling. Voor alle winkels. Voorzien van hoogwaardige signing, uitgevoerd in eigen huis.

Naast de productie van zoveel materialen in een kort tijdsbestek vroeg ook de implementatie om een waar huzarenstukje. De landelijke introductie hield in dat de promotiematerialen op woensdagmiddag tussen 13.00-15.00 uur bij alle vestigingen binnen moest zijn. We zorgden ervoor dat alle winkels op dat tijdstip een uitgebreid pakket op maat ontvingen. Klaar om snel en doelgericht te implementeren.

De juiste timing was voor PLUS van vitaal belang, om zo het prijsoffensief naadloos in te kunnen zetten. Onze contactpersoon bij PLUS daarover: “Nu na een halve dag live te zijn en er nog geen issues binnen zijn wil ik jullie een groot compliment geven. We hebben heel wat gevraagd maar het was het zeker waard. We hebben veel waardering van ondernemers gekregen over de executie en die complimenten zijn ook voor jullie.”

Vorig bericht
De ToolBox Manual voor PLUS
Volgend bericht
Pand spot on? Check!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu