flankdisplay CoolPresentation

Flankdisplay voor Cloetta

Wist u dat we bij CoolPresentation dol zijn op uitdagingen die om maatwerk vragen? Voor zoetwarenfabrikant Cloetta ontwikkelden we een uniek flankdisplay om acties nog beter positie te geven.

Attentiewaarde kopstelling

Het flankdisplay zit aan de zijkant van een kopstelling, waar actieproducten gepresenteerd worden. Normaal gesproken zijn de zijkanten van zo’n stelling open. Zonde, want juist een kopstelling heeft grote attentiewaarde en is bij uitstek geschikt voor prijsacties of productintroducties.

Eenvoudig aan te passen

Daarom ontwikkelden wij een metalen achterwand, die eenvoudig in de staanders van de kopstelling te hangen is. Dankzij de sleuven kunnen hier naar eigen inzicht kleine schappen in gehangen worden. Hoogte en aantal zijn dus zelf te bepalen en bovendien eenvoudig aan te passen.

Zichtbaar, actueel, solide

Omdat acties altijd een korte periode lopen, is een koof met insteekhoes ontwikkeld. Op deze manier kan in een handomdraai een nieuwe actie gecommuniceerd worden. Aan de voorkant, maar ook aan de zijkant. Het grote voordeel t.o.v. traditionele actiedisplays? Naast een minstens zo goede zichtbaarheid is de flankdisplay ook veel beter bestendig tegen beschadigingen.

Maatwerk in alle materialen

Ziet u ook kansen voor uw merk in het retailschap? We ontwikkelen graag met u mee. In kunststof materialen, maar dus ook in bijvoorbeeld metaal. Kleinere oplages zijn voor ons geen probleem. Ook vooraan staan in retail? Daag ons uit! Bel Romke via  +31 (0) 513 65 35 01of mail: romke@coolpresentation.com.

Vorig bericht
Koelingen Dirk van den Broek worden cooler
Volgend bericht
Sponsordisplay PLUS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu