Flinke uitbreiding CoolPresentation

Een van onze beloftes is dat we u (en uw producten) vooraan zetten. Cruciaal hierin is dat we u snel kunnen leveren. En juist omdat we snel groeien, werd dit logistiek steeds meer een uitdaging. Daarom hebben we gekozen voor een flinke uitbreiding.

50% meer opslagcapaciteit

Om onze interne logistiek verder te optimaliseren, hebben we het naastgelegen pand gekocht. Dit pand wordt vanaf week 48 helemaal ‘cool’ gemaakt. Uiteraard met volop extra ruimte voor onze voorraad. Onze capaciteit stijgt hierdoor met maar liefst 50%! Dankzij die hogere voorraad kunnen we u razendsnel blijven leveren.

Samen bouwen in de CoolRoom

Ook realiseren we een gloednieuwe CoolRoom. In deze showroom stellen we ons totaalpakket aan retail oplossingen op. De perfecte plek om innovaties te testen of om samen met u te bouwen aan nieuwe presentatie oplossingen. Ook worden hier workshops en (product)trainingen aangeboden. Natuurlijk is ook uw team welkom!

Nieuwe looks, klaar voor de toekomst

Met het nieuwe pand pakken we niet alleen nu al extra capaciteit. Het grote terrein biedt ook veel ruimte voor verdere uitbreiding in de toekomst. De komende weken wordt het volledige terrein rondom de twee panden opnieuw ingericht, met ondermeer een nieuwe entree, slimmere logistieke routing, nieuw groen en veel extra parkeerplekken. Begin 2019 is de verbouwing voltooid.

Vorig bericht
Geen lucht, meer ruimte tijdens verbouwingen
Volgend bericht
Shoppers steeds meer dagjesmensen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu