Geen lucht, meer ruimte tijdens verbouwingen

Wanneer u een of meerdere winkels verbouwt, dan is dat een enorm hectische periode. Alles moet in korte tijd samenkomen. Qua planning en coördinatie vraagt dat altijd weer om een huzarenstukje. Wij snappen dat. Daarom leveren we uw winkelmaterialen niet alleen exact op tijd, maar ook nog eens erg slim verpakt. Alles om u te helpen kostbare tijd te besparen.

In no-time op de juiste afdeling

Een winkel inrichten gaat vaak gepaard met een wirwar aan medewerkers en verpakkingen. Daarom leveren we uw presentatiemateriaal aan op afdelingsniveau. Exact op tijd. Als het moet zelfs op de ochtend van de verbouwing, zodat het niet in de weg staat. Op elke doos staan helder de aantallen en onderdelen vermeld. En misschien nog wel belangrijker: waar het naar toe moet. In no-time staan de juiste materialen of de juiste afdeling. Dat scheelt!

Veel minder verpakkingsmateriaal

Belangrijk voordeel is dat we bij CoolPresentation groot zijn in klein verpakken. Wat dat betekent? We versturen geen lucht. Alle onderdelen zijn strak verpakt. En dat levert u veel minder gedoe op, want u heeft veel minder verpakkingsmateriaal te verwerken. Een ander voordeel van strak verpakken is dat u veel minder pallets binnenkrijgt. Bent u zes gewend? Van ons krijgt u er twee! Dat levert kostbare ruimte op. Niemand zit erop te wachten tijdens een verbouwing talloze pallets te doorzoeken toch?

Altijd stand-by dankzij eigen kracht

Alles wat u binnenkrijgt, is dus exact op maat voor u samengesteld. Wanneer tijdens de installatie toch blijkt dat er een onderdeel mist, dan staan we stand-by. Als het moet, kunnen we dezelfde dag nog naleveren. Dat kunnen we, omdat we grote voorraden hebben. Onze productie vindt volledig plaats in Nederland. Hierdoor bent u altijd zeker van kwaliteit, snelle levering en flexibiliteit.

Alle ruimte voor nieuwe verkoopkracht

Blijkt na de verbouwing dat er onderdelen over zijn? Dan is het geen enkel probleem om deze te retourneren. Dat scheelt ruimte en geld. Zo begint uw filiaal opgeruimd en clean aan een nieuwe periode vol verkoopkracht.

Plannen voor verbouwingen of een nieuwe manier van presenteren? We ontzorgen u graag, ook op logistiek gebied. Neem gerust contact met ons op.

Vorig bericht
Waarom merkfabrikanten voor Cool gaan
Volgend bericht
Flinke uitbreiding CoolPresentation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu