Het meest dynamische schap van Nederland

Een van de vele voordelen van onze samenwerking met HL Display? Een nog breder scala aan oplossingen! Zo brachten we recent de shelf automation voor gekoelde blikjes en flesjes bij Spar City naar een nog hoger niveau.

Hoge snelheid, veel te winnen

Bij Spar City leefde al langer de wens de koelingen met drankjes met zelfspiegeling in te richten. Juist vanwege de hoge omloopsnelheid van een city-formule blijft een verzorgde presentatie elke dag een uitdaging. Neem daarbij de steeds grotere variatie in formaten blikjes en flesjes en je kunt concluderen: hier valt inderdaad veel te winnen.

Nieuw elan in het schap

Helaas hadden we hier in eerste instantie geen perfect passende oplossing voor. Maar dankzij de samenwerking met HL kunnen we die nu wél bieden. De Optimal Beverage Tray zorgt ervoor dat blikjes en flesjes van diverse formaten gewoon naast elkaar te presenteren zijn. Met alle ruimte voor merkzichtbaarheid en zonder ingewikkelde aanpassingen aan het schap.

Groeiend aantal verpakkingen

Het is dringen geblazen in het to-go koelschap. Want meer keuze betekent uiteraard ook meer soorten verpakkingen. Een duidelijke trend is dat de klassieke blikjes (ø 66mm) steeds vaker vervangen worden door varianten van een slanker formaat (ø 58mm). Deze dunnere blikjes zijn geliefd bij jongere shoppers en vragen minder materiaal om gemaakt te worden. Ook smoothie-verpakkingen en koffiebekers verschillen steeds vaker van formaat. Die diversiteit vraagt om een dynamisch koelschap.

Elk product altijd vooraan

Met de Optimal Beverage Tray zijn alle varianten strak te presenteren. De nieuw ontwikkelde 60mm en de 68mm brede trays zijn eenvoudig naast elkaar te installeren. Samen zijn ze geschikt voor vrijwel alle formaten blikjes, flesjes en bekers. De automatische spiegeling gaat via zwaartekracht (schuin schap) of een veerpusher (vlak schap). De voorgevormde transparante fronts zijn zo ontworpen dat de merkzichtbaarheid maximaal blijft. Bovendien sluit de nieuwe 60mm tray exact aan op de looks van de al bestaande 68mm variant. Dat draagt bij aan een rustig schapbeeld.

Time-saver in dynamische omgeving

Het to-go segment is een belangrijke pijler voor zowel retailers en merken. Snelheid is altijd een must. Juist daarom is slimme navigatie, efficiënt schapbeheer en een aantrekkelijke merkuitstraling van het grootste belang. De Optimal Beverage Tray houdt de vaart erin en bespaart tijd. Op elk moment van de dag.

Veel nieuwe mogelijkheden

Wilt u de shopervaring van uw klanten ook verder vergroten? Dankzij onze samenwerking met HL kunnen we u enorm veel nieuwe, slimme presentatieoplossingen bieden. Neem gerust contact met ons op. We verrassen u graag.

Vorig bericht
Een vliegende start voor aanwinst Martijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook